Afsluiting ijsbaan periode

Het zit er weer op. Zoals jullie inmiddels hebben kunnen lezen op onze site, is de ijsbaan nu gesloten. Mocht u morgen toch nog gaan schaatsen op onze ijsbaan, weet dan dat dit geheel voor eigen risico is.

Ons clubgebouw is gesloten, dus ook de verkoop vanuit onze kantine is dicht.

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, gaan de temperaturen flink stijgen, zelfs tot ongekende

hoogte voor het einde van de komende week.

Wat hebben we genoten. Wij als bestuur kunnen terugkijken op een super geslaagde ijsperiode.

Onze dank gaat uit naar jullie als leden, mensen die kwamen schaatsen op een dagkaart, maar ook

naar al onze nieuwe leden die zich in de achterliggende dagen hebben aangemeld.

De samenwerking met de gemeente Hoeksche Waard, de controle van handhaving die iedere ijsclub

in goede harmonie heeft bezocht, het heeft binnen de huidige Corona regels tot geen wanklank geleid.

Zelfs de burgemeester heeft zaterdagmiddag tezamen met wethouder Paul Boogaard onze vereniging bezocht.

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Wij als bestuur zullen dit zeker meenemen als wij binnenkort deze dagen zullen evalueren.

NOTE:  Op de laatste vrijdag van November hebben wij onze jaarlijkse ledenvergadering.

Hier kunt u uw stem laten horen en uw wensen kenbaar maken. Al onze (nieuwe) leden zullen tegen die tijd een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Het Bestuur.