Kans op een extra bedrag voor de Strijense IJsclub van de Rabo Clubsupport

Wat heeft het Bestuur van de Strijense IJsclub een schitterende uitslag ontvangen van Rabo ClubSupport! Maar liefst een bijdrage van € 569,35 doordat 134 stemmen zijn uitgebracht op onze ijsclub.

Fijn dat we trouwe leden hebben die ons gesteund hebben; dat zijn ook de leden welke de Rabobank steunen! Als doel bij de aanmelding hebben we het volgende opgegeven:

Ons doel
Om dit clubgebouw beter toegankelijk te maken voor gehandicapten is het zaak dat hiervoor de entree wordt aangepast. Wat is er mooier om hiervoor deze bijdrage te gebruiken!

Om onze dank voor deze geweldige bijdrage te publiceren op onze Facebookpagina en Website hebben we:
– de cheque uitvergroot,
– foto’s genomen
– en zelfs een filmpje gemaakt.

Natuurlijk hopen we hiermee ook in aanmerking te komen voor één van drie extra prijzen van € 250,-, € 500,- of zelf € 1.000,-

Bekijk hieronder het filmpje: