Koninklijk Onderscheiden in Strijen (26-04-2018)

De heer Chris Reedijk
Al ruim 25 jaar is meneer Reedijk met veel enthousiasme bestuurslid van de Strijense IJsclub. Zijn enthousiasme en voortvarende visie en ideeën zorgen er bovendien voor dat hij zijn mede-bestuursleden motiveert en stimuleert. Tijdens een natuurijsperiode is de heer Reedijk niet aflatend aanwezig bij de IJsclub. Niets is hem daarbij te veel. Maar zijn inspanningen beperken zich niet alleen tot de periode dat er ijs ligt. Het hele jaar door bedenkt en organiseert hij activiteiten zoals kanowedstrijden, jeugdtrainingen, ringsteken met paarden en schoolschaatsen.

Ook was de heer Reedijk van 1996 tot 2013 vrijwilliger bij de KNSB, district Hoeksche Waard, waarvan vier jaar als bestuurslid. Hij was er bovendien jurylid, starter, hulpstarter en wierf sponsoren.

Meneer Reedijk was ook als vrijwilliger actief bij de Oranjevereniging Strijen, waar hij enkele jaren als jurylid fungeerde bij de skeeler- en zeepkistwedstrijden tijdens de viering van (toen nog) Koninginnedag.